14 sep

Отворене млечне хале у Умчарима и Врчину

На пијацама у Умчарима и у Врчину протеклог викенда отворене су две нове млечне хале.

Предвиђено је да нови објекат у Умчарима користи осам произвођача млечних  производа и живинског меса, а могуће је да овај број касније буде већи. Вредност радова је 1.100.000 динара, а средства су углавном обезбедили донатори, у сарадњи са општином Гроцка.

Млечну халу у Умчарима је у суботу отворио председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заједно са председником општинског одбора СНС Гроцка Драгољубом Симоновићем, директором ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“ Дејаном Миланковићем, уз присуство бројних мештана овог насеља.

Дилберовић је истакао да је изградња млечне хале само наставак улагања у пијаце на територији општине Гроцка.

  • Настојимо да све пијаце на територији наше општине доведемо у пристојно стање. На овој пијаци произвођачи млечних  производа раније су продавали своје производе на отвореном, а сада имају могућност да то раде у објекту који испуњава све услове за ту делатност. У недељу, 13. септембра, отворена је и млечна хала у Врчину, а 1. октобра планирамо отварање нове пијаце у Калуђерици – навео је Дилберовић.

 

У разговору са грађанима Умчара и околних села, Дилберовић се упознао и са неким другим проблемима који постоје у овим насељима. Он је изразио очекивање да ће добрим радом, у сарадњи са грађанима, сви ти проблеми бити решени, на задовољство свих.

638   634

Отварање  млечне хале у Умчарима

644   656

Отварање  млечне хале у Врчину